3 roliga aktiviteter för hela familjen

Är det snart dags för en trevlig familjedag tillsammans? Är ni inte helt säkra på vilka aktiviteter som blir roliga för hela familjen? Sitt inte och grubbla över potentiella valmöjligheter, för vi kommer att ge ett antal tips på roliga saker som ni kan göra tillsammans. Oavsett om barnen är yngre eller lite äldre finns det utan tvekan vissa aktiviteter som uppskattas lite extra, och om du är i behov av inspiration hittar du detta nedan!

Spela Wordfeud tillsammans

En rolig aktivitet som ni inte vill gå miste om är Wordfeud. I det här spelet bildar ni olika ord genom att använda bokstavsbrickor, och den som får flest poäng vinner. Enkelt förklarat påminner det lite om Alfapet, och spelet går snabbt att ladda ner på mobilen.

Läs mer om hur det går till på 101ord, och dra även nytta av 101ord för att lägga vantarna på händiga strategier. Om du vill kika på en lista över ord som ger dig många poäng i Wordfeud är det också just 101ord som du kan vända dig till.

Ge er ut på en picknick

Att packa en matsäck tillsammans och därefter ge er ut på en trevlig picknick kan fullända vilken dag som helst. Ta med er en picknickkorg, en filt och kanske en termos eller två för en mysig stund som sent ska glömmas. En park kan bli en ypperlig picknickplats, men även ett mysigt skogsområde eller helt enkelt ute i trädgården. Vad ni än föredrar finns det mycket som talar för att hela familjen kommer att uppskatta den här aktiviteten.

Ta en tur till stranden

Om vädret tillåter det kan en tur till stranden vara just det som ni behöver. Det är lätt att påstå att hela familjen kommer att älska utflykten. Det är upp till var och en huruvida ni vill ligga och sola, bygga sandslott eller ta ett dopp i havet. Oavsett vad är det en sak som är säker: ni kommer aldrig att få en tråkig stund på stranden!