Blundstone Model 910: En robust och säker arbetssko

Blundstone Model 910 är en högkvalitativ säkerhetsstövel designad för att möta de tuffaste kraven på arbetsplatsen. Denna stövel är populär bland yrkespersoner som murare och broläggare tack vare dess slitstyrka och extra förstärkning över tån, vilket skyddar vid knästående arbete.

Funktioner och Fördelar

Stöveln är tillverkad av andningsbart och vattenavvisande premiumläder, utrustad med en ståltåhätta för optimalt skydd. Den antistatiska och mikrob-resistenta designen garanterar lång hållbarhet och skydd mot arbetsplatsens faror, inklusive syror, olja och fett.

Komfort och Säkerhet

Med en robust gummisula som är värmebeständig upp till 300 grader och utrustad med halkskydd, säkerställer Blundstone 910 både säkerhet och komfort. XRD™ teknologi i hälen och fotbädden ger utmärkt stötabsorbering, och den tvättbara, antibakteriella fotbädden håller fötterna fräscha hela dagen.

Certifiering och Godkännande

Blundstone Model 910 är CE-märkt och uppfyller standarden EN345 för skyddsskor. Detta innebär att stöveln har genomgått rigorösa tester för att säkerställa att den uppfyller europeiska säkerhetskrav, vilket ger ytterligare trygghet för användarna.

Oavsett om du bor i Sverige eller Danmark kan du enkelt köpa Blundstone 910 säkerhetsstövlar på den danska webbplatsen Outdoorpro.dk. De erbjuder internationell frakt, så du kan få tillgång till dessa högkvalitativa stövlar oavsett var du befinner dig.

Vanliga frågor