Dödsbotömning & Dödsbostädning

Dödsbotömning

Med våra heltäckande lösningar vid dödsbo kan vi hjälpa dig med alla aspekter av att organisera dina praktiska tillhörigheter. Vi förstår vikten av en tjänst som respekterar din situation, från första kontakt till avlastning, bedömning och städning. Vi kan också hjälpa till med inköp, transport och flytt av värdeföremål. De olika tjänsterna kan beställas separat. Du kan t.ex. beställa enbart städning av dina tillhörigheter.

Störst i Sverige av dödsbo hjälp

Sveriges största dödsbohjälp och godsorganisatör med över 20 års erfarenhet i branschen är vi landets största organisationsföretag för organisering av tillhörigheter. Om du behöver organisera dina tillhörigheter, vänligen kontakta vår kundtjänst för att diskutera din situation, dina krav och vilken typ av tjänst du vill ha.

Värdering av lös egendom vid avveckling av dödsbo

Vi arbetar med köpare som har en dokumenterad erfarenhet av att värdera och köpa artefakter. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri värdering med en uppskattning av föremålets uttag (om du endast vill ha en värdering, läs mer om värdering av föremål). På så sätt behöver du inte vänta på en tidskrävande och osäker auktion.

Sortering av föremål

När vi organiserar saker sorteras alla föremål i hushållet och läggs undan. Saker som inte kan köpas eller återanvändas sorteras för hand för återvinning, så långt det är möjligt med hänsyn till miljön.

Rensning av fastigheten

Som vid varje flytt behöver hela fastigheten rengöras grundligt. Det är därför vi erbjuder flyttstädning som en del av vår tjänst. Du kan beställa flyttstädning separat eller som en del av en helhetstjänst. I så fall kan hela fastigheten rengöras grundligt och presenteras i bästa möjliga skick för försäljning eller uthyrning.

Välj vår miljövänliga tjänst för dödsbon i hela Sverige

Tack vare ISO-miljöcertifieringen måste vi se till att våra tjänster håller kvalitet som certifiering kräver. Vi erbjuder ett omfattande utbud av begravningstjänster som är skräddarsydda efter dina behov och krav. Applikationer som nyckelhantering lämnas i goda händer och hålls säkra hos oss.