Ge bort städning som present

Ge bort städning som present

Kan man ge bort en städning ? När du tänker på en gåva som verkligen kommer att uppskattas kanske du kommer att tänka på städning. Men du kanske inte vill eller har tid att städa hemma hos din vän eller släkting. Det kanske även blir lite för personligt. Köp istället städning från en prisvärd städfirma som gör ett bra jobb.

Avlasta den som ska flytta

Om du har barn eller vänner som ska flytta kan det vara svårt. Du funderar säkert på hur du kan göra för att hjälpa till. Om du vill göra något riktigt användbart, så att de kan komma till rätta med sin nya bostad. Du kan enkelt köpa den här tjänsten online från oss på Städfirma Sverige. Det spelar ingen roll om den person du vill ge städtjänsten till inte bor i samma stad. Oavsett var i Sverige du bor kan du beställa   flyttstäd   i Malmö lika enkelt som i Stockholm och Göteborg.

Bjuda på en städ till en student

Den bästa presenten till studenter är en studentstadning. Som student vet du att de har mycket att stå i. Det är studier, med många timmars läsande, seminarier och tentor. Vem orkar då också att städa efter en tung flytt? Studentstädning ger tillbaka till studenten energi och entusiasm. Det är viktigt för att klara av utbildningsprogrammet. Det är också en bra present till ditt barn eller ett syskon som fyller år.

Ge en oväntad gåva till en förälder

När man vill överasska sina föräldrar är det få som tänker på hur trevligt det skulle vara om de fick en liten städning, kanske inför en bröllopsdag, eller annan högtidsdag. Ta med dina föräldrar ut på middag medan städpersonalen städar. Detta kommer att bli ett minne för livet.

Är städgåvan verkligen uppskattad?

Naturligtvis finns det människor som inte vill ha hjälp med städningen. Ha detta i åtanke när du ger bort en städpresent. Om du någon känner som skulle uppskatta den här typen av hjälp kan du överraska dem. Men om du inte är säker är det bäst att fråga först. Om du vet att de skulle uppskatta en städning i gåva, boka en tid. När du gör detta, ta reda på om de skulle vilja vara hemma när städningen är klar och vilken tid som skulle passa dem. Du kan också köpa städningen och vara den som ska fira att boka städningen som en gåva. Detta ger dig lite mer flexibilitet och du behöver inte oroa dig för det.

Överrasska din partner

Även om man i ett förhållande ska dela på städningen är det alltid någon som gör lite mer. Om du är den som inte städar så mycket kan du göra något åt ​​det genom att ge din partner en professionell städtjänst. Om du lägger till fönsterputsning och strykning till detta kommer du att känna dig väldigt lyxig. Detta är en fantastisk gåva som kommer att ge din partner den bästa kärleksförklaringen. Medan någon städar, ta tillfället i akt att göra något roligt tillsammans. 

Varför kontakta Städfirma Sverige

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare