Hitta inspiration till nya trämöbler

Många av oss drömmer om ett hem som är inrett med trämöbler. Det skapar en mysig atmosfär och ger en rustik look. I den här artikeln kommer vi att ge dig inspiration till olika typer av trämöbler som du kan ha med i din inredning. Vi börjar med att ta en titt på soffbord i trä, sedan går vi över till matbord och avslutar med bokhyllor och skåp.

Matbord – Ett matbord är en måstemöbel i alla interiörer, och det behöver inte vara tråkigt. Det finns många olika typer av matbord av trä, som teak eller mahogny. De flesta av dessa bord kan anpassas vad gäller storlek, form och färg. En annan typ av matbord i trä är ett industriellt designat bord. Denna har en mer rustik finish som ger den en vintagelook som passar perfekt in i alla typer av hem. Köp ditt nya matbord i trä på https://plank-bord.se/.

Soffbord – Soffbord är ett nödvändigt för varje vardagsrum. De fyller de tomma utrymmena i soffan och fungerar samtidigt som ett stilistiskt inslag i din inredning. Det finns många olika utföranden av soffbord i trä som passar perfekt till all inredning. Du kan hitta allt från klassiska, runda bord med marmorskiva till moderna, ovala soffbord. 

Hyllor/skåp – Trähyllor och -skåp är ett bra val för att ge ditt hem en rustik finish. De kan användas som förvaring eller till och med som ett nattduksbord. Hyllor av trä har ofta ett mer organiskt utseende och känns varmare än andra typer av material som metall. Trähyllor och -skåp är ofta gjorda av robusta träslag som furu, björk, ek och bok. 

Hyllor – Hyllor är ett annat måste-element i all inredning. Hyllor kan användas för att visa upp allt från vaser och prydnadsföremål till bokhyllor och försäljningsbrickor. Det finns många typer av hyllor av trä, som alla har sitt eget unika utseende. Du kan få bokhyllor i olika storlekar, material och färger. Hitta din nya trähylla här (LÄNK).

Golv – Trägolv är ett annat viktigt inslag i all inredning. Trägolv ger ditt hem en autentisk finish och kan kombineras med många olika stilar. När det kommer till trägolv har du många alternativ som parkett, laminat eller träplankor. Mångfalden av golven är perfekt för alla typer av hem och personligheter.

Interiör – Trä är inte bara reserverat för möbler och golv. Den kan också användas för att skapa en vacker interiörmiljö. Det finns många olika typer av träinteriörer, inklusive speglar, lampor, tavelramar och till och med dekorationer. Träinteriör har det unika utseende som de flesta älskar.

Med dessa tips kan du hitta inspiration till att ta med trämöbler i din inredning. Kolla in utbudet av trämöbler online, i tidningar eller hitta inspiration i showrooms, där du kan känna och känna på möblerna själv, för att skapa ett hem som är fullt av personlighet och stil. Det kommer definitivt att göra ditt hem till en mysigare plats! Trä är ett mångsidigt material som är både unikt och hållbart, eftersom trä är ett starkt material som kan hålla i många år om det sköts på rätt sätt.