Hundkurser Linköping Motala Vadstena Mjölby

Hundkurser i Linköping, Motala, Vadstena och Mjölby. Hos LyckligaJyckar hittar ni allt från valpkurs till Seniorkurser. För den som vill spåra erbjuds det både spårkurser och viltspårkurser med anlagsspår allt i Östergötland. Att låta hunden lära sig gå spår är både roligt för dig som hundförare men även väldigt bra för hunden.

Agilitykurs finns även det hos Lyckliga jyckar som erbjuder både nybörjarkurser till mer avancerade fortsättningskurser.

Hundinstruktörerna är väldigt utbildade och har många års erfarenheter med hundkurser.

En hundkurs är roligt för både hund och förare samtidig som det bygger upp ett starkare band mellan er.

Det finns olika typer av kurser och alla kan välja den som passar just deras hund och förhållande till den. Kurserna är upplagda på olika nivåer och du väljer själv vilken nivå du och din hund känner er redo för.

Alla kurser är individuellt anpassade efter den enskilda hunden och dess förare.

Kostnaden för en hundkurs varierar beroende på vilken typ av kurs det är. Nybörjarkurser är oftast lite billigare än fortsättningskurser och avancerade kurser. Kontakta Lyckliga jyckar för mer information om priser.

En hundkurs pågår vanligtvis mellan 4-6 veckor och det är i regel 6 deltagare med på en hundkurs. Detta beror främst på vad det är för slags hundkurs ni väljer att gå.

Läs mer hos Lyckligajyckar.nu